Didi Kempot

Lirik Lagu Didi Kempot – Kangen Suroboyo

Didi Kempot - Kangen SuroboyoArtis/Penyanyi: Didi Kempot Judul: Kangen SuroboyoAlbum: Single Dangdut TerbaruTahun: 2019Lyrics Didi Kempot - Kangen SuroboyoLirik "Kangen Suroboyo" oleh Didi Kempotkemul...

Lirik Lagu Didi Kempot – Podho Indonesia Ne

Didi Kempot - Podho Indonesia NeArtis/Penyanyi: Didi Kempot Judul: Podho Indonesia NeAlbum: Single Lagu BaruTahun: 2019Lyrics Didi Kempot - Podho Indonesia NeLirik "Podho Indonesia Ne" oleh Didi Kempo...

Lirik Lagu Didi Kempot – Ati Dudu Wesi (feat Happy Asmara)

Lirik Lagu Ati Dudu Wesiojo sak penakmu kowe ngelaraniojo sak gampangmu kowe ngobral janjinanging nyatane tresnomu kui ra tulus suciwes tak perjuangke seng mbok karepkening nyatane tresno tok anggep r...

Lirik Lagu Didi Kempot – Kapusan Janji feat Yuni Shara

Lirik Lagu Kapusan JanjiNing opo ono tresno Yen kudu pisahNing opo Kowe seneng Yen gawe susah Lungamu gawe gelo nyikso atiku loroAku wong isih Urip mbok anggep wis tanpo nyowoNing opo Kowe j...

Lirik Lagu Didi Kempot – Ojo Ping Telu

Lirik Lagu Ojo Ping Telusepisan kowe ngelarani atikutanganku ngelus dodoping loro kowe ngiris-ngiris atikuisih tak ngapuroyen nganti ping telu kowe ngapusisumpah aku ra lilocukup semene, semene waewis...

Lirik Lagu Didi Kempot – Ninggal Tatu

Lirik Lagu Ninggal Tatuning ngopo ra ceritoyen kowe wes ra tresnoyen kowe malah lungoninggal tatu ning dodorasane ati iki koyo keno mowobarang wes ngerti ning mburiku kowe ngeliyojanjine ngancaningant...

Lirik Lagu Didi Kempot – Prawan Kalimantan

Lirik Lagu Prawan KalimantanRino wengi tansah kelinganPerawan ayu kalimantanBantal guling tak sayang-sayangNganti koyo wong kedananCempedak mas duduk nongkoBiyen cedak ra wani kondoNgopo sliramu luput...

Lirik Lagu Didi Kempot – Jambu Alas

Lirik Lagu Jambu AlasKelingan manis esemeTrus kelingan ramah gemuyuneTresno lan kasih, kasih sayangeKarep atiku klakon dadi bojoneSayange wes nduwe bojoNanging aku, aku wes kadung tresnoNelongso rasan...

Lirik Lagu Didi Kempot – Kalung Emas

Lirik Lagu Kalung EmasKalung emas sing ono gulumuSaiki wis malih dadi biruLuntur koyo tresnamu, luntur koyo atimuSaiki kowe lali karo akuKalung emas kuwi biyen tak tukuTak pasrahke mung kanggo sliramu...

Lirik Lagu Didi kempot – kangen Nickerie (Feat Dory)

Lirik Lagu Kangen NickeriSpesial kanggo dulur-dulurku, sing ono NickerieTak nyanyike lagu iki, kangen sliramuSepine wengi ikiNeng kene aku ngenteniKesuwen-suwene wis pirang sasiNeng Nickerie kowe ra b...