Happy Asmara

Lirik Lagu Happy Asmara – Tak Lalekne Kowe

Happy Asmara – Tak Lalekne KoweArtis/Penyanyi: Happy AsmaraJudul: Tak Lalekne KoweAlbum: Single Lagu Dangdut TerbaruYear: 2019Lyrics Happy Asmara – Tak Lalekne KoweLirik "Tak Lalekne Kowe" oleh Ha...

Lirik Lagu Happy Asmara – Tak Ikhlasno

Happy Asmara - Tak IkhlasnoArtis/Penyanyi: Happy Asmara Judul: Tak IkhlasnoAlbum: Single TerbaruTahun: 2019Lyrics Happy Asmara - Tak IkhlasnoLirik "Tak Ikhlasno" oleh Happy Asmarasepine wengi iki nger...

Lirik Lagu Happy Asmara – Sambel Terasi

Lirik Lagu Sambel TerasiTresnomu sederhanaNggarai ku smakin cintaIbarat sambel trasiRa mbejaji tapi nagihiTresnomu sederhanaNggarai ku smakin cintaIbarat sambel trasiRa mbejaji tapi nagihiTresnoku moh...

Lirik Lagu Didi Kempot – Ati Dudu Wesi (feat Happy Asmara)

Lirik Lagu Ati Dudu Wesiojo sak penakmu kowe ngelaraniojo sak gampangmu kowe ngobral janjinanging nyatane tresnomu kui ra tulus suciwes tak perjuangke seng mbok karepkening nyatane tresno tok anggep r...

Lirik Lagu Happy Asmara – Tetep Ning Ati

Lirik Lagu Tetep Ning AtiBanyu tibo seko langitDadi seksi setyoku mung kanggo koweSing neng atiku ra bakal iso ilangSenadyan kowe ngelarani akuSaktenane atiku loroNanging gede tresno iki luwih seko ci...

Lirik Lagu Happy Asmara – Tak Sawang Karo Mesem

Lirik Lagu Tak Sawang Karo Mesempo.. raono coro liyo.medot roso.. tanpo nggawe gelo..sak ora orane.. aku tau mok sayangngisi atimu sing lagi bimbang..po.. wis mantep atimu..ninggal aku.. milih dia yan...

Lirik Lagu Happy Asmara – Paringono Sabar

Lirik Lagu Paringono SabarOpo kowe wes ora kelinganKaro janjimu naliko pacaranRa bakal ninggalke senadyan akeh pacobanAngon roso sayang nganti ing pelaminanJebul janjimu ra biso di guguWes tak pasrahk...

Lirik Lagu Happy Asmara – Loro Pikir

Judul Lagu :  Loro PikirPenyanyi : Happy AsmaraLirik Lagu Loro Pikirdino dino riko suguhi warahdino dino sing tau riko sayangroso ngersulo ngemuli njero atikeroso jeru nancep nong dodo ikidino di...

Lirik Lagu Happy Asmara – Keno Gudho

Judul Lagu : Keno GudhoPenyanyi : Happy AsmaraLirik Lagu Keno GudhoNalikane dek jaman semonoTresnamu setyo lan tuhuAnane mung tansah ngalembonoSasat ora nate cidro*Mulo aku tansah animbangiTresnaku gi...

Lirik Lagu Happy Asmara – Ojo Nesu nesu

Judul Lagu : Ojo Nesu NesuPenyanyi : Happy AsmaraLirik Lagu Ojo Nesu NesuOjo nesu nesu sayangkuOjo dumeh dumeh cintakuGawe awak loro cepet tuoMangkane ojo nggresuloTak elus elus kene sliramuSenderno t...