Hendra Kumbara

Lirik Lagu Hendra Kumbara – Dalan Liyane

Hendra Kumbara – Dalan LiyaneArtis/Penyanyi: Hendra KumbaraJudul: Dalan LiyaneAlbum: Single Lagu TerbaruTahun: 2019Lyrics Hendra Kumbara – Dalan LiyaneLirik Lagu "Dalan Liyane" oleh Hendra Kumbara...

Lirik Lagu Dino Liyane – Hendra Kumbara

Judul Lagu : Dino LiyanePenyanyi : Hendra KumbaraLirik Lagu Dino Liyanenyuwun sewu bapak kalih ibudinten niki mboten sios mantupancen kahanane angelwes ora biso di eyeltimbang coronane nyebarndonyane ...

Lirik Lagu Percoyo Aku – Hendra Kumbara

Judul : Percoyo AkuPenyanyi : Hendra KumbaraLirik lagu Percoyo Akusemerbak wangine kembangora gampang ilangkoyo parfum sewunantresnaku ora gampang layukoyo kembang tebusing kabur kanginanhawane yen ka...