jawa

Lirik Lagu Nella Kharisma – Tanjungmas Ninggal Janji

Nella Kharisma - Tanjungmas Ninggal JanjiArtis/Penyanyi: Nella KharismaJudul: Tanjungmas Ninggal Janji (Dipopulerkan oleh Didi Kempot)Album: Lagu Dangdut PopulerTahun: 2019Lyrics Nella Kharisma - Tanj...

Lirik Lagu Didi Kempot – Kangen Suroboyo

Didi Kempot - Kangen SuroboyoArtis/Penyanyi: Didi Kempot Judul: Kangen SuroboyoAlbum: Single Dangdut TerbaruTahun: 2019Lyrics Didi Kempot - Kangen SuroboyoLirik "Kangen Suroboyo" oleh Didi Kempotkemul...

Lirik Lagu Denny Caknan – Tanpo Tresnamu

Denny Caknan - Tanpo TresnamuArtis/Penyanyi: Denny Caknan Judul: Tanpo TresnamuAlbum: Single Lagu TerbaruYear: 2019Lyrics Denny Caknan - Tanpo TresnamuLirik "Tanpo Tresnamu" oleh Denny Caknanbiyen sen...

Lirik Lagu Didi Kempot – Podho Indonesia Ne

Didi Kempot - Podho Indonesia NeArtis/Penyanyi: Didi Kempot Judul: Podho Indonesia NeAlbum: Single Lagu BaruTahun: 2019Lyrics Didi Kempot - Podho Indonesia NeLirik "Podho Indonesia Ne" oleh Didi Kempo...

Lirik Lagu Happy Asmara – Sambel Terasi

Lirik Lagu Sambel TerasiTresnomu sederhanaNggarai ku smakin cintaIbarat sambel trasiRa mbejaji tapi nagihiTresnomu sederhanaNggarai ku smakin cintaIbarat sambel trasiRa mbejaji tapi nagihiTresnoku moh...

Lirik Lagu Didi Kempot – Ati Dudu Wesi (feat Happy Asmara)

Lirik Lagu Ati Dudu Wesiojo sak penakmu kowe ngelaraniojo sak gampangmu kowe ngobral janjinanging nyatane tresnomu kui ra tulus suciwes tak perjuangke seng mbok karepkening nyatane tresno tok anggep r...

Lirik Lagu Didi Kempot – Kapusan Janji feat Yuni Shara

Lirik Lagu Kapusan JanjiNing opo ono tresno Yen kudu pisahNing opo Kowe seneng Yen gawe susah Lungamu gawe gelo nyikso atiku loroAku wong isih Urip mbok anggep wis tanpo nyowoNing opo Kowe j...

Lirik Lagu Happy Asmara – Tetep Ning Ati

Lirik Lagu Tetep Ning AtiBanyu tibo seko langitDadi seksi setyoku mung kanggo koweSing neng atiku ra bakal iso ilangSenadyan kowe ngelarani akuSaktenane atiku loroNanging gede tresno iki luwih seko ci...

Lirik Lagu Uut Permatasari – Sugeng Riyadin

Lirik Lagu Sugeng RiyadinWulan posone jebul wis teko(bulan puasa ternyata sudah tiba)Awan bengi kudu kerjo(siang malam harus kerja)Ben iso nukokne(biar bisa membelikan)Sendal karo klambi anyar(sandal ...

Lirik Lagu Syahiba Saufa – Gemantung Roso

Lirik Lagu Gemantung RosoMung kari angenanWelas hang isun sambangSaiki wes ilangDadi duwen wong liyanRasane getun temenanBengen isun buangNgaboti wong lanang liyanTibane malah kelaranSun getun temenan...