jawa

Lirik Lagu Syahiba Saufa – Ojo Nguber Welas

Lirik Lagu Ojo Nguber WelasSing usah riko katek ngaleng ngaleng maningAlasan ngalor ngidul mung di gawe gaweIsun weruh dewek Riko suloyoIsun weruh dewek dung riko makeh demen lareneSing usah riko kate...

Lirik Lagu Syahiba Saufa – Saat Sayang Sayange

Lirik Lagu Saat Sayang SayangeCukup isun baen hang ngerosoTatu ati mergo riko hang ngeloroYo wis kadung jeru roso welas sun nong rikoTapi apuo riko malah ngadoh wis ambi wong litoWayah welas isun mula...

Lirik Lagu Ndx Aka – Selamat Jalan Pakde Didi Kempot

Lirik Lagu Selamat Jalan Pakde Didi KempotKelangan njenenganAtine koyo di sigarInsyaallah tak ikhlaskeSenajan atiku ambyarMaturnuwun wis ngancaniAku pas loro atiMung lagune njenengnSing iso ngerteniSe...

Lirik Lagu Tasya Rosmala – Sampek Tuwo (Ojo Nesu Nesu)

Lirik Lagu Sampek Tuwo (Ojo Nesu Nesu)Ojo' nesu nesu Sayangku...Ojo' dumeh-dumeh Cintaku...Nggawe awak Loro.. Cepet Tuwo..Mangkane ojo Nger-sulo..Tak elus-elus kene Sliramu..Sendeno turu neng pundakku...

Lirik Lagu Happy Asmara – Tak Sawang Karo Mesem

Lirik Lagu Tak Sawang Karo Mesempo.. raono coro liyo.medot roso.. tanpo nggawe gelo..sak ora orane.. aku tau mok sayangngisi atimu sing lagi bimbang..po.. wis mantep atimu..ninggal aku.. milih dia yan...

Lirik Lagu Happy Asmara – Paringono Sabar

Lirik Lagu Paringono SabarOpo kowe wes ora kelinganKaro janjimu naliko pacaranRa bakal ninggalke senadyan akeh pacobanAngon roso sayang nganti ing pelaminanJebul janjimu ra biso di guguWes tak pasrahk...

Lirik Lagu Didi Kempot – Ojo Ping Telu

Lirik Lagu Ojo Ping Telusepisan kowe ngelarani atikutanganku ngelus dodoping loro kowe ngiris-ngiris atikuisih tak ngapuroyen nganti ping telu kowe ngapusisumpah aku ra lilocukup semene, semene waewis...

Lirik Lagu Didi Kempot – Ninggal Tatu

Lirik Lagu Ninggal Tatuning ngopo ra ceritoyen kowe wes ra tresnoyen kowe malah lungoninggal tatu ning dodorasane ati iki koyo keno mowobarang wes ngerti ning mburiku kowe ngeliyojanjine ngancaningant...

Lirik Lagu Didi Kempot – Prawan Kalimantan

Lirik Lagu Prawan KalimantanRino wengi tansah kelinganPerawan ayu kalimantanBantal guling tak sayang-sayangNganti koyo wong kedananCempedak mas duduk nongkoBiyen cedak ra wani kondoNgopo sliramu luput...

Lirik Lagu Didi Kempot – Jambu Alas

Lirik Lagu Jambu AlasKelingan manis esemeTrus kelingan ramah gemuyuneTresno lan kasih, kasih sayangeKarep atiku klakon dadi bojoneSayange wes nduwe bojoNanging aku, aku wes kadung tresnoNelongso rasan...