jawa

Lirik Lagu Didi Kempot – Kalung Emas

Lirik Lagu Kalung EmasKalung emas sing ono gulumuSaiki wis malih dadi biruLuntur koyo tresnamu, luntur koyo atimuSaiki kowe lali karo akuKalung emas kuwi biyen tak tukuTak pasrahke mung kanggo sliramu...

Lirik Lagu Didi kempot – kangen Nickerie (Feat Dory)

Lirik Lagu Kangen NickeriSpesial kanggo dulur-dulurku, sing ono NickerieTak nyanyike lagu iki, kangen sliramuSepine wengi ikiNeng kene aku ngenteniKesuwen-suwene wis pirang sasiNeng Nickerie kowe ra b...

Lirik Lagu Didi Kempot – Suket teki

Lirik Lagu Suket TekiAku tak sing ngalah, trimo mundur timbang loro atiTak oyako wong kowe wis lali, ora bakal baliParibasan awak urip kari balung lilo tak lakoniJebule janjimu, jebule sumpahmu, ra is...

Lirik Lagu Didi Kempot – Layang Kangen

Lirik Lagu Layang KangenLayangmu tak tompo wingi kuwiWes tak woco opo karepe atimuTrenyuh ati iki moco tulisanmuOra kroso netes eluh neng pipikuUmpomo tanganku dadi suwiwiIki ugo aku mesti enggal bali...

Lirik Lagu Didi Kempot – Pamer Bojo

Lirik Lagu Pamer Bojo dan ArinyaKoyo ngene rasane wong nandang kangenSeperti ini rasanya orang menahan kangenRino wengi atiku rasane petengSiang malam hatiku rasanya gelapTansah kelingan kepingin nyaw...

Lirik Lagu Didi Kempot – Janji Palsu

Lirik Lagu Janji PalsuKuping iki durung sudo runguIsih krungu malah tekan atikuNaliko kowe ngucapakeTresnamu ning ngarepkuNing nyatane kabeh kuwi palsuWis ra podho sing kok ucapke mring akuAwakku ngan...

Lirik Lagu Didi Kempot – Cucak Rowo

Lirik Lagu Cucak RowoKucoba coba melempar manggisManggis kulempar mangga kudapatKucoba coba melamar gadisGadis kulamar janda kudapatJamane jamane jaman EdanWong tuwo rabi perawanPrawane yen bengi nang...

Lirik Lagu Didi Kempot – Bapak

Lirik Lagu BapakRambut wis ra irengWis malih rupaneIreng dadi putih saikineDino tambah dinoUmur tambah tuwoNanging koyo-koyo ora dirosoNgadeg dadi jagadNyonggo piringe anakMempeng kerjo ora mikir rogo...

Lirik Lagu Didi Kempot – Dalan Anyar

Lirik Lagu Dalan AnyarKembang tebu sing kabur kanginanSaksi bisu sing dadi kenanganPrasetyamu kui mung kiasanTresnamu saiki wis ilangNeng dalan anyar kowe karo sopoAku ngerti dhewe neng ngarepe motoNe...

Lirik Lagu Didi Kempot – Stasiun balapan

Lirik Lagu Stasiun BalapanNing stasiun balapanKuto solo sing dadi kenanganKowe karo akuNaliko ngeterke lungamuNing stasiun balapanRasane koyo wong kelanganKowe ninggal akuRa kroso netes eluh ning pipi...