jawa

Lirik Lagu Mahesa – Aku Nyerah Wae

Lirik Lagu Aku Nyerah WaeAku sadarAku dudu sopo sopoSing ra nduwe sekabehaneNing nyatane aku wong ra nduweYen kowe golek sing mapanMending aku mundur waeSenajan kowe wong nduweAku wong ra nduwe aku ny...

Lirik Lagu Viona Novela – Dewe Ora Kuwat

Lirik Lagu Dewe Ora KuwatDEWE ORA KUWAT(Sendiri tidak kuat)Opo Yo kuat, Aku yen dewe(Apa ya kuat, Bila aku sendiri)Urip tanpo Kowe(Hidup tanpa kamu)Seng biasane, Tansah sesandingan(Yang biasanya, Sela...

Lirik Lagu Dian Ratih – Kapi Loro

Lirik Lagu Kapi LoroKari sing keroso riko,Kari sing rumongso riko kakangRaino bengi hang sun pikiraken,Perandane sing tau mereneTimbang isun dipiloro,Sing kuat isun nyonggoMumpung emak bapak magih ono...

Lirik Lagu Vita Alvia – DjTulung

Judu Lagu : Tulung Penyanyi : Vita Alvia   Lirik lagu Tulung Mbulan, mbulan gedhe sing ono langit biru Tulung padhangono uripku Lintang, lintang luku, sawangen awakku Wengi iki ora bis...

Lirik Lagu Happy Asmara – Loro Pikir

Judul Lagu :  Loro PikirPenyanyi : Happy AsmaraLirik Lagu Loro Pikirdino dino riko suguhi warahdino dino sing tau riko sayangroso ngersulo ngemuli njero atikeroso jeru nancep nong dodo ikidino di...

Lirik Lagu Dory Harsa – Lara Ati

Judul Lagu : Lara AtiPenyanyi : Dory HarsaLirik Lagu Lara AtiKelingan tahun wingiKowe ngucapke janjiSalahku opo, nganti katresnanmuLungo....Jujur aku moh kelanganAmergo isih sayangNinggali rasa ikiSuk...

Lirik Lagu Nella Kharisma – Ojo Nesu

Judul Lagu : Ojo NesuPenyanyi : Nella  KharismaLirik Lagu Ojo NesuOjo nesu nesu sayangkuOjo dumeh dumeh cintakuGawe awak loro cepet tuoMangkane ojo nggresuloTak elus elus kene sliramuSenderno tur...

Lirik Lagu Syahiba Saufa – Pikir Keri

Judul Lagu : Pikir KeriPenyanyi : Syahiba SaufaLirik Lagu Pikir KeriYen gelem tak jak rabiYen ra gelem tak jagongiSing ra penting pikir keriYen kowe gelem tak sayangYa ojo mbok gawe bimbangRasah kakea...

Lirik Lagu Syahiba Saufa – Janji Pati

Judul Lagu : janji PatiPenyanyi : Syahiba SaufaLirik Lagu Janji patiTak jaluk sing kuat atimuUrip ijenan tanpo awakkuLungoku ninggalkesliramuUrang lali ake tresnamuGusti kulo suwunKuatno iman ikiNggoj...

Lirik Lagu Syahiba Saufa – Tepung Kanji (feat. James AP)

Judul Lagu : Tepung KanjiPenyanyi : Syahiba SaufaLirik Lagu Tepung Kanjimas.. aku pingin ceritotentang kita berduawong tuoku ora setujuyen kowe lan aku bersatu..kondomu marang akukuwe bakal berjuangpe...