Lirik Lagu AKD Band – Sadar Diri

Lirik%2BLagu%2BAKD%2BBand%2B %2BSadar%2BDiri

AKD Band – Sadar Diri
Artist/Penyanyi: AKD Band
Judul: Sadar Diri
Album: Single Lagu Baru
Year: 2019

Lyrics AKD Band – Sadar Diri

Lirik Sadar Diri oleh AKD Band

Cen aku sing kleru nggugu omonganmu
Aku tak sing ngalah wes ora betah
Yen tak terus teruske aku mung loro dewe
Cukup semene tak bubarke

Cen bener kandaku cen leres pikirku
Tekamu mung nglarani atiku
Ra bakal tak baleni opo maneh dadi siji
Cukup reti ben gusti sing mbiji

Sok kowe bakal ngerti loro sing tak rasakke
Cukup semene ra tak teruske

Sewu siji sing purun nompo yen lakumu nggawe loro
Bolan baleni dolanan ati
Aku pancen ra sempurno ndue ku mung setia
Rasah nggetuni dinggo sadar diri

Sok kowe bakal ngerti loro sing tak rasakke
Cukup semene ra tak teruske

Sewu siji sing purun nompo yen lakumu nggawe loro
Bolan baleni dolanan ati
Aku pancen ra sempurno ndue ku mung setia
Rasah nggetuni dinggo sadar diri

Aku sadar diri ku sing dolanan ati
Gawe gelo atimu nyuwun pangapuramu
Ra bakal tak baleni aku sing nglarani
Pengenku siji bebarengan koyo wingi

Sewu siji sing purun nompo yen lakumu nggawe loro
Bolan baleni dolanan ati
Aku pancen ra sempurno ndue ku mung setia
Rasah nggetuni dinggo sadar diri
Rasah nggetuni dinggo sadar diri

Tags: