Lirik Lagu Denny Caknan – Tanpo Tresnamu

Download Lagu Mp3 Denny Caknan - Tanpo Tresnamu

Denny Caknan – Tanpo Tresnamu
Artis/Penyanyi: Denny Caknan
Judul: Tanpo Tresnamu
Album: Single Lagu Terbaru
Year: 2019

Lyrics Denny Caknan – Tanpo Tresnamu

Lirik “Tanpo Tresnamu” oleh Denny Caknan

biyen seneng bareng karo kowe
biyen susah tetep karo kowe
saiki wes bedo, kowe ro wong liyo
ngambyarno ngimpiku nyanding sliramu

opo kudu pasrah kahanane
kudu nrimo karo putusane
sak tenane ati iki ora lilo
yen nyawang sliramu nyanding wong liyo

segampang kuwi caramu
ngapusi roso atimu
saiki aku dewe neng kene
ming sepi tanpo tresnamu

biyen seneng bareng karo kowe
biyen susah tetep karo kowe
saiki wes bedo, kowe ro wong liyo
ngambyarno ngimpiku nyanding sliramu

opo kudu pasrah kahanane
kudu nrimo karo putusane
sak tenane ati iki ora lilo
yen nyawang sliramu nyanding wong liyo

segampang kuwi caramu ngapusi roso atimu
saiki aku dewe neng kene, ming sepi tanpo tresnamu
kepiye maneh caraku nglalekno esem guyumu
saiki aku dewe neng kene, ming sepi tanpo tresnamu
saiki aku dewe neng kene, ming sepi tanpo tresnamu
ming sepi tanpo tresnamu

Denny Caknan – Tanpo Tresnamu (Official Video Clip)

Tags: