Lirik Lagu Dian Ratih – Beng

Lirik Lagu Beng


Beng apuwo apuwo
Gero gero nangis gero gero
Saktemene paran hang riko gayuh
Delengen tah matane sampek aboh

Beng perkoro demenan
Sampek siro bingung koyo wong edan
Koyo koyo sing ono maning wong lanang
Hang keneng dienggo, dienggo gondelan

hang uwis yo wes beng ojo nangis
Mergo banyu moto
sing keneng di enggo tombo

Timbang dadi molo bangur goleto liyo
Beng goleto liyo … Goleto liyo
Mageh akeh wong lanang
hang demen siro

Beng apuwo apuwo
Gero gero nangis gero gero
Saktemene paran hang riko gayuh
Delengen tah matane sampek aboh

Beng perkoro demenan
Sampek siro bingung koyo wong edan
Koyo koyo sing ono maning wong lanang
Hang keneng dienggo, dienggo gondelan

hang uwis yo wes beng ojo nangis
Mergo banyu moto
sing keneng di enggo tombo

Timbang dadi molo bangur goleto liyo
Beng goleto liyo … Goleto liyo
Mageh akeh wong lanang
hang demen siro

hang uwis yo wes beng ojo nangis
Mergo banyu moto
sing keneng di enggo tombo

Timbang dadi molo bangur goleto liyo
Beng goleto liyo … Goleto liyo
Mageh akeh wong lanang
hang demen siro

Tags: