Lirik Lagu Didi Kempot – Ati Dudu Wesi (feat Happy Asmara)

Lirik Lagu Ati Dudu Wesi

ojo sak penakmu kowe ngelarani
ojo sak gampangmu kowe ngobral janji
nanging nyatane tresnomu kui ra tulus suci

wes tak perjuangke seng mbok karepke
ning nyatane tresno tok anggep raono
aku iso lungo yen mbok sio-sio timbang soyo loro

ati iki dudu soko wesi
sek raiso sabendino mbok larani
keloro-loro ning njero dodo
ngampet perih ning ati

ati iki dudu soko watu
sek raiso mbendino mbok gawe tatu
tulung lereno, timbang soyo ajur
aku tak terimo mundur
 
ojo sak penakmu kowe ngelarani
ojo sak gampangmu kowe ngobral janji
nanging nyatane tresnomu kui ra tulus suci

wes tak perjuangke seng mbok karepke
ning nyatane tresno tok anggep raono
aku iso lungo yen mbok sio-sio timbang soyo loro

ati iki dudu soko wesi, sek raiso sabendino mbok larani
keloro-loro ning njero dodo, ngampet perih ning ati
ati iki dudu soko watu, sek raiso mbendino mbok gawe tatu
tulung lereno, timbang soyo ajur aku tak terimo mundur
tulung lereno, timbang soyo ajur aku tak terimo mundur

Tags: