Lirik Lagu Didi kempot – kangen Nickerie (Feat Dory)

Lirik Lagu Kangen Nickeri

Spesial kanggo dulur-dulurku, sing ono Nickerie
Tak nyanyike lagu iki, kangen sliramu
Sepine wengi iki
Neng kene aku ngenteni

Kesuwen-suwene wis pirang sasi
Neng Nickerie kowe ra bali
Opo aku salah
Naliko urip sak omah

Rembulan sing ngilo ono segoro
Padhangono ati kulo
Pujaan hatiku ra teko-teko
Neng Nickerie lali kulo

Opo aku salah
Naliko urip sak omah
Aku nangis, aku kangen
Janjine biyen kowe seneng

Neng Nickerie tak enteni
Gek muliho neng kene aku ngenteni
Rembulan sing ngilo ono segoro
Padhangono ati kulo

Pujaan hatiku ra teko-teko
Neng Nickerie ndang muliho
Opo aku salah
Naliko urip sak omah

Aku nangis, aku kangen
Janjimu biyen kowe seneng

Neng Nickerie tak enteni
Neng muliho aku ngenteni
Neng Nickerie gek enggal bali
Ye, he, matur nuwun.

Tags: