Lirik Lagu Didi Kempot – Kapusan Janji feat Yuni Shara

Lirik Lagu Kapusan Janji




Ning opo ono tresno Yen kudu pisah
Ning opo Kowe seneng Yen gawe susah 
Lungamu gawe gelo nyikso atiku loro
Aku wong isih Urip mbok anggep wis tanpo nyowo

Ning opo Kowe janji Yen mung ngapusi
Ning opo Kowe nong ati Yen mung ngelarani
Tresnomu uwis ilang garing kegowo angin
Yen ngerti koyo ngene kenal Kowe ora pingin

Reff :
Larane ati Iki nganti kapan ora ngerti
Seprene ora ono wong sing nambani

Larane ati Iki nganti kapan ora ngerti
Marine Yen Kowe bakal ngugemi janjimu

Tags: