Lirik Lagu Didi Kempot – Ninggal Tatu

Lirik Lagu Ninggal Tatu

ning ngopo ra cerito
yen kowe wes ra tresno
yen kowe malah lungo
ninggal tatu ning dodo

rasane ati iki koyo keno mowo
barang wes ngerti ning mburiku kowe ngeliyo

janjine ngancani
nganti tekane mati
ning nyatane janjimu
kuwi mung kari janji

panase geni ra koyo panase ati
sak uwise ngerti kowe ning aku ngapusi

kowe tak sayang-sayang saiki malah ngilang
tresnamu karo aku kuwi mung kiasan
kowe tak gadang-gadang tegane gawe lirang
anggonku labuh kowe opo seh kurang

ning ngopo ra cerito yen kowe wes ra tresno
yen kowe malah lungo ninggal tatu ning dodo
rasane ati iki koyo keno mowo
barang wes ngerti ning mburiku kowe ngeliyo

janjine ngancani nganti tekane mati
ning nyatane janjimu kuwi mung kari janji
panase geni ra koyo panase ati
sak uwise ngerti kowe ning aku ngapusi

kowe tak sayang-sayang saiki malah ngilang
tresnamu karo aku kuwi mung kiasan
kowe tak gadang-gadang tegane gawe lirang
anggonku labuh kowe opo seh kurang

Tags: