Lirik Lagu Didi Kempot – Ojo Ping Telu

Lirik Lagu Ojo Ping Telu

sepisan kowe ngelarani atiku
tanganku ngelus dodo
ping loro kowe ngiris-ngiris atiku
isih tak ngapuro

yen nganti ping telu kowe ngapusi
sumpah aku ra lilo
cukup semene, semene wae
wis cukup semene

wis wiwit biyen jujur aku wis kondo
sopo aku iki
wis wiwit biyen jujur aku cerito
aku ra ngapusi

nanging saiki kowe gawe lara
ngelarani aku iki
cukup semene, semene wae
wis cukup semene

yen pancen ono uwong liyane neng atimu
sing teko neng kene
ngomongo sak tenane ra usah sandiworo
karepmu kepiye

yen pancen ono uwong liyane neng atimu
sing teko neng kene
ngomongo sak tenane timbang lara ati
urip dewe dewe

wis wiwit biyen jujur aku wis kondo
sopo aku iki
wis wiwit biyen jujur aku cerito
aku ra ngapusi

nanging saiki kowe gawe lara
ngelarani aku iki
cukup semene, semene wae
wis cukup semene

yen pancen ono uwong liyane neng atimu
sing teko neng kene
ngomongo sak tenane ra usah sandiworo
karepmu kepiye

yen pancen ono uwong liyane neng atimu
sing teko neng kene
ngomongo sak tenane timbang lara ati
urip dewe dewe

ngomongo sak tenane timbang lara ati
urip dewe dewe

Tags: