Lirik Lagu Didi Kempot – Prawan Kalimantan

Lirik Lagu Prawan Kalimantan

Rino wengi tansah kelingan
Perawan ayu kalimantan
Bantal guling tak sayang-sayang
Nganti koyo wong kedanan

Cempedak mas duduk nongko
Biyen cedak ra wani kondo
Ngopo sliramu luput
Tinggal muleh ra kondo-kondo

Sabendino aku ngelamun
Tekan omah atiku bingung
Jane tresno ra wani nembung
Rasane koyo wong linglung

Wangi-wangi banyune sabun
Tak rewangi adus kungkum
Tresnaku ra bakal alum
Tak enteni yen sampean purun

Aduh pak’e mak’e aduh
Hati ku rindu
Kang mas tenanan
Kang mas ku pulang
Kang mas ku muleh
Neng tanah sebrang

Beninge banyu kalimantan
Biyen seng tak ombe sayang
Ngelingake naliko biyen kenalan

Tags: