Lirik Lagu Dino Liyane – Hendra Kumbara

Judul Lagu : Dino Liyane
Penyanyi : Hendra Kumbara

Lirik Lagu Dino Liyane

nyuwun sewu bapak kalih ibu
dinten niki mboten sios mantu
pancen kahanane angel
wes ora biso di eyel
timbang coronane nyebar
ndonyane sansoyo ambyar

nyuwun sewu konco lan sedulur
resepsiku kepekso tak undur
senajan wes dp dekor
ketering lan kabeh vendor
akhire kudu tak cancel
ketimbang aku dicekel

Gusti kulo salah nopo
rabine kok dibatalno
wes kadung nyebar undangan
malah corona menyerang

Gusti kulo sampun ikhlas
keterak covid-19
yen pancen ngene dalane
tak golek dino liyane


mugio angsal hidayah, rabiku rakudu mewah
seng penting sakinah mawadah warohmah

nyuwun sewu konco lan sedulur, resepsiku kepekso tak undur
senajan wes dp dekor, ketering lan kabeh vendor
akhire kudu tak cancel, ketimbang aku dicekel

Gusti kulo salah nopo, rabine kok dibatalno
wes kadung nyebar undangan, malah corona menyerang
Gusti kulo sampun ikhlas, keterak covid-19
yen pancen ngene dalane, tak golek dino liyane

Gusti kulo salah nopo, rabine kok dibatalno
wes kadung nyebar undangan, malah corona menyerang
Gusti kulo sampun ikhlas, keterak covid-19
yen pancen ngene dalane, tak golek dino liyane

mugio angsal hidayah, rabiku rakudu mewah
seng penting sakinah mawadah warohmah
seng penting sakinah mawadah warohmah

Tags: