Lirik Lagu Dory Harsa – Lara Ati

Judul Lagu : Lara Ati
Penyanyi : Dory Harsa

Lirik Lagu Lara Ati

Kelingan tahun wingi
Kowe ngucapke janji
Salahku opo, nganti katresnanmu
Lungo….

Jujur aku moh kelangan
Amergo isih sayang
Ninggali rasa iki
Suk kowe bakal ngerti
Setyoku wis kepati

Reff:
Tresnoku yo gur mung siji
Kowe wis ning njero ati
Sinten saiki nglarani
Medotke janji, nganti aku pengen mati
Maturnuwun kula lara ati

Tags: