Lirik Lagu Fanny Sabila – Anjeun Buaya

Lirik Lagu Anjeun Buaya

Dina inbox hp anjeun aya hiji ngaran
Na tiap tiap smsna teu weleh sok nyebut sayang
Naha eta urang mana naha tapi kumaha
Hate asa ku panas hate abdi karirab

Paingan atuh paingan anjeun sok sasalingkeran
Mun narima smsan teleponan

Abdi hampura sanes teu cinta
Bongan salira henteu satia
Abdi hampura teu maksa tega
Bongan salira ngabagi cinta

Kawitna teu nyangka anjeun lalaki buaya
Jauh ti panyangka geuningan anjeun buaya

Ti kawitna dinten ieu
Cinta ngan dugi dieu
Abdi tos teu percaya
Da geuning anjeun buaya

Paingan atuh paingan
Anjeun sok sasalingkeran
Mun narima smsan teleponan

Abdi hampura sanes teu cinta
Bongan salira henteu satia
Abdi hampura teu maksa tega
Bongan salira ngabagi cinta

Kawitna teu nyangka
Anjeun lalaki buaya
Jauh ti panyangka
Geuningan anjeun buaya

Abdi hampura sanes teu cinta
Bongan salira henteu satia
Abdi hampura teu maksa tega
Bongan salira ngabagi cinta

Kawitna teu nyangka
Anjeun lalaki buaya
Jauh ti panyangka
Geuningan anjeun buaya

Tags: