Lirik Lagu Guyon Waton – Mundur Alon Alon

Download Lagu Mp3 Guyon Waton - Mundur Alon Alon

Guyon Waton – Mundur Alon Alon
Artis/Penyanyi: Guyon Waton
Judul: Mundur Alon Alon
Album: Single Lagu Baru
Tahun: 2019

Lyrics Guyon Waton – Mundur Alon Alon

Lirik Lagu “Mundur Alon Alon” oleh Guyon Waton

Aku ngalah
Dudu mergo aku wes ra sayang
Aku mundur
Dudu mergo tresnoku wes ilang

Nanging aku iki ngerteni
Yen dirimu lebih sayang arek kae

Aku mundur alon-alon mergo sadar aku sopo
Mung di goleki pas atimu perih
Aku mundur alon-alon mergo sadar aku sopo
Mung dibutuhno pas atimu loro

Aku ngalah
Dudu mergo aku wes ra sayang
Aku mundur
Dudu mergo tresnoku wes ilang

Nanging aku iki ngerteni
Yen dirimu lebih sayang arek kae

Aku mundur alon-alon mergo sadar aku sopo
Mung di goleki pas atimu perih
Aku mundur alon-alon mergo sadar aku sopo
Mung dibutuhno pas atimu loro

Aku mundur alon-alon mergo sadar aku sopo
Mung di goleki pas atimu perih
Aku mundur alon-alon mergo sadar aku sopo
Mung dibutuhno pas atimu loro

Tags: