Lirik Lagu Happy Asmara – Keno Gudho

Judul Lagu : Keno Gudho
Penyanyi : Happy Asmara

Lirik Lagu Keno Gudho

Nalikane dek jaman semono
Tresnamu setyo lan tuhu
Anane mung tansah ngalembono
Sasat ora nate cidro

*
Mulo aku tansah animbangi
Tresnaku ginowo mati
Ora ono lintang kang sumunar
Amung ndiko pepujanku

Slirahmu pamit tugas ngayahi
Mring rahayu ne sesami
Nggonku muji kariyo basuki
Sok kapan anggonmu bali

Peteng dedet rasane atiku
Bareng keprungu kabarmu
Nyatane seng kondor mung layangmu
Ora liyo keno gudho

Kembali ke*

Tags: