Lirik Lagu Happy Asmara – Ojo Nesu nesu

Judul Lagu : Ojo Nesu Nesu
Penyanyi : Happy Asmara

Lirik Lagu Ojo Nesu Nesu

Ojo nesu nesu sayangku
Ojo dumeh dumeh cintaku
Gawe awak loro cepet tuo
Mangkane ojo nggresulo

Tak elus elus kene sliramu
Senderno turu ning pundakku
Kowe tak tresno lan tak jogo
Senengku wis tekan dodo

Tresno jalaran soko kulino
Kebacut aku wis raiso lungo
Sansoyo nambah cinta sing tak roso
Ra pengen pedot sampe tuo


Ojo nesu nesu sayangku
Ojo dumeh dumeh cintaku
Kowe tak tresno lan tak jogo
Senengku wis tekan dodo

[musik]

Tresno jalaran soko kulino
Kebacut aku wis raiso lungo
Sansoyo nambah cinta sing tak roso
Ra pengen pedot sampe tuo

Tresno jalaran soko kulino
Kebacut aku wis raiso lungo
Sansoyo nambah cinta sing tak roso
Ra pengen pedot sampe tuo

Ojo nesu nesu sayangku
Ojo dumeh dumeh cintaku

Tags: