Lirik Lagu Happy Asmara – Paringono Sabar

Lirik Lagu Paringono Sabar

Opo kowe wes ora kelingan
Karo janjimu naliko pacaran
Ra bakal ninggalke senadyan akeh pacoban
Angon roso sayang nganti ing pelaminan

Jebul janjimu ra biso di gugu
Wes tak pasrahke urip lan matiku
Janjimu biyen ora bakal ninggalke
Nanging nyatane, janjimu amung ing lambe

Reff:
Duh gusti, senadyan sampun bubar,
paringono sabar, gusti ampun ngantos
ambyar

Lakonku, Sing wes kesel berjuang, sing wes
kebacut sayang, tapi aku dia tinggalkan

Tags: