Lirik Lagu Happy Asmara – Tak Lalekne Kowe

Download Lagu Mp3 Happy Asmara – Tak Lalekne Kowe

Happy Asmara – Tak Lalekne Kowe
Artis/Penyanyi: Happy Asmara
Judul: Tak Lalekne Kowe
Album: Single Lagu Dangdut Terbaru
Year: 2019

Lyrics Happy Asmara – Tak Lalekne Kowe

Lirik “Tak Lalekne Kowe” oleh Happy Asmara

Salam balik kanggo kowe sing tau ning ati
Piye kabarmu saiki
Opo iseh kelingan kowe ngelarani
Kadung jerune riku mencintai

Dirimu sepenuh hati, sepenuh cinta
Tapi mengapa kau pergi
Tak usah mompo anane
Nompo kahanan ku sing ora
sebanding karo kowe

Lilo, tak lilakne
Yen pancen iki dalane
Kudu pepisahan karo kowe
Lalekno cerito iki
Wes tak anggep kowe mati
Mergo saiki uwes oleh ganti

Salam balik kanggo kowe sing tau ning ati
Piye kabarmu saiki
Opo iseh kelingan kowe ngelarani
Kadung jerune riku mencintai

Dirimu sepenuh hati, sepenuh cinta
Tapi mengapa kau pergi
Tak usah mompo anane
Nompo kahanan ku sing ora
sebanding karo kowe

Lilo, tak lilakne
Yen pancen iki dalane
Kudu pepisahan karo kowe
Lalekno cerito iki
Wes tak anggep kowe mati
Mergo saiki uwes oleh ganti

Lilo, tak lilakne
Yen pancen iki dalane
Kudu pepisahan karo kowe
Lalekno cerito iki
Wes tak anggep kowe mati
Mergo saiki uwes oleh ganti

Mergo saiki uwes oleh ganti

Tags: