Lirik Lagu Happy Asmara – Tak Sawang Karo Mesem

Lirik Lagu Tak Sawang Karo Mesem

po.. raono coro liyo.
medot roso.. tanpo nggawe gelo..
sak ora orane.. aku tau mok sayang
ngisi atimu sing lagi bimbang..

po.. wis mantep atimu..
ninggal aku.. milih dia yang baru..
mengko liyo dino.. yen ra nemu seneng
tak jaluk ojo bali ning atiku..

gur tak sawang karo mesem
caramu ninggal aku..
pamer kemesraan ning ngarep motoku..

po.. wis mantep atimu..
ninggal aku.. milih dia yang baru..
mengko liyo dino.. yen ra nemu seneng
tak jaluk ojo bali ning atiku..

gur tak sawang karo mesem
caramu ninggal aku..
pamer kemesraan ning ngarep motoku..

gur tak sawang karo mesem
kuat atiku nompo..
lungamu ra pantes tak tangisi..

gur tak sawang karo mesem
caramu ninggal aku..
pamer kemesraan ning ngarep motoku..

gur tak sawang karo mesem
kuat atiku nompo..
lungamu ra pantes tak tangisi..
lungamu ra pantes tak tangisi..

Tags: