Lirik Lagu James AP – Ajarono Lali

Lirik Lagu Ajarono Lali






Ajarono myakne sun biso
Sing ngarep maning
Sing eleng maning

Wes kasep di getuni
Wes kadung sun putusi
Riko hang sun aboti
Saikine wes lali

Isun hang ngelarani
Isun dewek hang njalari
Wes mulo pantes riko
Gawe isun gedigi

Sun geletakno gedigu baen
Welas riko

Ajarono myakne sun biso
Sing ngarep maning
Sing eleng maning
Pantes mulo riko tinggalno
Mergo sing keneng di eman maning
Isun hang bodo iki

Isun hang ngelarani
Isun dewek hang njalari
Wes mulo pantes riko
Gawe isun gedigi

Sun geletakno gedigu baen
Welas riko

Ajarono myakne sun biso
Sing ngarep maning
Sing eleng maning
Pantes mulo riko tinggalno
Mergo sing keneng di eman maning

Ajarono myakne sun biso
Sing ngarep maning
Sing eleng maning
Pantes mulo riko tinggalno
Mergo sing keneng di eman maning

Isun hang bodo iki
Isun hang bodo iki


Tags: