Lirik Lagu Jihan Audy – Bikes Bikin Kesel

Loading...

lirik lagu jihan audy

Lirik Lagu Bikes Bikin Kesel – Jihan Audy

jam limo jam enem jam pito
nganti jam wolu
ngenteni tekamu nganti luntur wedakku

kowe janji karo aku ngajak metu
nyusul ning omahku
tak telpon hapemu, ra aktif nomermu

opo kowe lali, opo ngelali

bikes bikes bikes aja
bikin aku kesel, bikin aku kesel
punya pacar yang gak tepati janji
cuma bisa bikin sakit hati

bikes bikes bikes aja
bikin aku kesel, bikin aku kesel
punya pacar yang gak tepati janji

cuma bisa bikin sakit hati

aku mulai curigo, wes ora percoyo
bola bali kowe janji neng ora mbok tepati
yen pancen ra tresno luwih becik ngomongo
timbang kowe ngapusi, nggaweku loro ati

aku mulai curigo, wes ora percoyo
bola bali kowe janji neng ora mbok tepati
yen pancen ra tresno luwih becik ngomongo
timbang kowe ngapusi, nggaweku loro ati

jam limo jam enem jam pito nganti jam wolu
ngenteni tekamu nganti luntur wedakku
kowe janji karo aku ngajak metu nyusul ning omahku
tak telpon hapemu, ra aktif nomermu
opo kowe lali, opo ngelali

bikes bikes bikes aja
bikin aku kesel, bikin aku kesel
punya pacar yang gak tepati janji
cuma bisa bikin sakit hati

bikes bikes bikes aja
bikin aku kesel, bikin aku kesel
punya pacar yang gak tepati janji
cuma bisa bikin sakit hati

aku mulai curigo, wes ora percoyo
bola bali kowe janji neng ora mbok tepati
yen pancen ra tresno luwih becik ngomongo
timbang kowe ngapusi, nggaweku loro ati

aku mulai curigo, wes ora percoyo
bola bali kowe janji neng ora mbok tepati
yen pancen ra tresno luwih becik ngomongo
timbang kowe ngapusi, nggaweku loro ati

aku mulai curigo, wes ora percoyo
bola bali kowe janji neng ora mbok tepati
yen pancen ra tresno luwih becik ngomongo
timbang kowe ngapusi, nggaweku loro ati

aku mulai curigo, wes ora percoyo
bola bali kowe janji neng ora mbok tepati
yen pancen ra tresno luwih becik ngomongo
timbang kowe ngapusi, nggaweku loro ati