Lirik Lagu Jihan Audy – Wegah Kelangan

Loading...

lirik lagu jihan audy

Lirik Lagu Wegah Kelangan – Jihan Audy

rungokno jerit atiku iki
sing bingung noto roso ning ati
pengenku koe ngerti
sing tak pikir saiki

tulung koe aja salah tompo

ojo mbok pikir aku ngeliyo
kabeh iki kahanan
ra iso neruske katresnan

jujur aku iseh sayang, wegah kelangan
mergo tresno wes tak patri ning njero ati
nanging arep piye maneh iki wes kahanan kudu pisahan

njalukku koe ojo nangis mergo lungaku
mungkin iki ginaris, dudu penjalukku
nglungani sliramu abot rasane pangapurane

ora ono niat ngelarani atimu
rungokno aku senajane aku sing kleru
tak akoni pancen gede roso tresnoku
yo mung kanggo awakmu
cukup pisan iki koe loro ati
ora tak baleni anggonku lek ngelarani

jujur aku iseh sayang, wegah kelangan
mergo tresno wes tak patri ning njero ati
nanging arep piye maneh iki wes kahanan kudu pisahan

njalukku koe ojo nangis mergo lungaku
mungkin iki ginaris, dudu penjalukku
nglungani sliramu abot rasane pangapurane

mung kependem roso tresno
bebarengan ora bakal dadi nyoto
pengen langgeng yo kui karepmu
nanging wong tuaku ora setuju

jujur aku iseh sayang, wegah kelangan
mergo tresno wes tak patri ning njero ati
nanging arep piye maneh iki wes kahanan kudu pisahan

njalukku koe ojo nangis mergo lungaku
mungkin iki ginaris, dudu penjalukku
nglungani sliramu abot rasane pangapurane