Lirik Lagu Lara Silvy – Remuk Sesisih

Judul Lagu : Remuk Sesisih
Penyanyi : Lara Silvy

Lirik Lagu Remuk Sesisih

Verse.
Terus terang wae, rasah ngapusi aku
Ati wis kadung tresno karo sliramu
Iki pancen karepmu, kowe milih ninggal aku
Aku ora lilo karo keputusanmu

Verse.2
Remuk sesisih, tresnaku sing putih
Kowe ra perduli aku kelaran ning kene
Terus kepiye kabeh angen angen ku
Jare bakal njogo tekane matiku

Chorus.
Aku durung iso nompo, kahanan iki
Opo kurangku nganti kowe tego nglungani
Durung percoyo bakal kelangan kowe
Yen ora karo kowe atiku tak tutup wae

Bridge.
Tegane mblenjani, tresno tulus iki
Wes nganti koyo ra duweni ati.

Tags: