Lirik Lagu Mahesa – Aku Nyerah Wae

Lirik Lagu Aku Nyerah Wae

Aku sadar
Aku dudu sopo sopo
Sing ra nduwe sekabehane
Ning nyatane aku wong ra nduwe

Yen kowe golek sing mapan
Mending aku mundur wae
Senajan kowe wong nduwe
Aku wong ra nduwe aku nyerah wae

Wes tak cubo ngla..Lekne
Masio ati iki ra gelem ngelilakake
Mergo kahanan ra podo karo kenyataan
Sing kudu tak terimo

Yo wes ben iki dadi cerito
Nggoleko sing iso nggawe uripmu mulyo
Ojo karo aku sing ra nduwe opo opo
Aku nyerah wae

Yen kowe golek sing mapan
Mending aku mundur wae
Senajan kowe wong nduwe
Aku wong ra nduwe aku nyerah wae

Wes tak cubo nglalekne
Masio ati iki ra gelem ngelilakake
Mergo kahanan ra podo karo kenyataan
Sing kudu tak terimo

Yo wes ben iki dadi cerito
Nggoleko sing iso nggawe uripmu mulyo
Ojo karo aku sing ra nduwe opo-opo
Aku nyerah wae

Yo wes ben iki dadi cerito
Nggoleko sing iso nggawe uripmu mulyo
Ojo karo aku sing ra nduwe opo-opo
Aku nyerah wae
Ojo karo aku sing ra nduwe opo-opo
Aku nyerah wae

Tags: