Lirik Lagu Ndx Aka – Selamat Jalan Pakde Didi Kempot

Lirik Lagu Selamat Jalan Pakde Didi Kempot

Kelangan njenengan
Atine koyo di sigar
Insyaallah tak ikhlaske
Senajan atiku ambyar

Maturnuwun wis ngancani
Aku pas loro ati
Mung lagune njenengn
Sing iso ngerteni

Selamat jalan pakde
Sobat ambyar tetep ning kene
The godfather of broken heart
Tetep tak kenang Tekane Saklawase

Tags: