Lirik Lagu Nella Kharisma – Kalah Cepet

Loading...

Lirik lagu nella kharisma

Lirik Lagu Kalah Cepet – Nella Kharisma

sepet ning pinggir embong
kalah cepet disaut uwong
telat ngomong tresno
cintamu digondhol wong liyo

nelongso rasane
sing tak tresno ono sing nduwe
nyapo tresno tak pendhem
yen wis getun sambat kalih sinten….

abote nyonggo tresno
mung disimpen ning njero dodo
ungkap tresno rasane bimbang
amung bantal tak sayang sayang

suwi yen tresno kowe
jebul wis ono sing nduwe
ora ngiro lan terbayang
kalah cepet tresnomu ilang

tresno tak terbalas rasane loro
mergo sing tak tresno milih wong liyo
tiwas kowe tak gowo mimpi
mergo kependem ing ati
nganti bantal tak sayang sayang
jebul tresnomu digondhol ilang

sepet ning pinggir embong
kalah cepet disaut uwong
telat ngomong tresno
cintamu digondhol wong liyo

nelongso rasane
sing tak tresno ono sing nduwe
nyapo tresno tak pendhem
yen wis getun sambat kalih sinten

abote nyonggo tresno
mung disimpen ning njero dodo
ngungkap tresno rasane bimbang
amung bantal tak sayang sayang

suwi yen tresno kowe
jebul wis ono sing nduwe
ora ngiro lan terbayang
kalah cepet tresnomu ilang

tresno tak terbalas rasane loro
mergo sing tak tresno milih wong liyo
tiwas kowe tak gowo mimpi
mergo kependem ing ati
nganti bantal tak sayang sayang
jebul tresnomu digondhol ilang

sepet ning pinggir embong
kalah cepet disaut uwong
telat ngomong tresno
cintamu digondhol wong liyo

nelongso rasane
sing tak tresno ono sing nduwe
nyapo tresno tak pendhem
yen wis getun sambat kalih sinten

Artikel menarik lainnya: