Lirik Lagu Nella Kharisma – Lewung

Loading...

Lirik lagu nella kharisma

Lirik Lagu Lewung – Nella Kharisma

dadi liwung atiku
nalikane sepisan ketemu
wong bagus dadi laku
nggodho ati rinten siang dalukiburban jiwo rogo
ngundang roso tumetesing kalbu
lir nguyahi segoro
datan biso ngluluhke atimu

suwe nggonku ngenteni
lewung ing ati gak entuk jampi
dadyo ati sawiji
nadyan abot tak lakoni

sabdo pandhito ratu
mring sliramu dadyo sisihanku
mugi Gusti nglilani
tresnaku bakal ginowo mati

dadi liwung atiku nalikane sepisan ketemu
wong bagus dadi laku, nggodho ati rinten siang dalu
kiburban jiwo rogo, ngundang roso tumetesing kalbu
lir nguyahi segoro, datan biso ngluluhke atimu

suwe nggonku ngenteni, lewung ing ati gak entuk jampi
dadyo ati sawiji, nadyan abot tak lakoni
sabdo pandhito ratu, mring sliramu dadyo sisihanku
mugi Gusti nglilani, tresnaku bakal ginowo mati

Artikel menarik lainnya: