Lirik Lagu Nella Kharisma – Sayang 27 (Kepelet Sayang)

Loading...

Lirik lagu nella kharisma

Lirik Lagu Sayang 27 (Kepelet Sayang) – Nella Kharisma

sayang tidak bisakah engkau
seperti yang aku maui
mencintaiku setulus hati
takkan lukai hatiku

manis pancen omongmu
gawe awakku ora biso turu
atiku kelet koyo kepelet
manut karo opo sing mbok reko

manis gula batu tak semanis omonganmu
gawe atiku kepileng krungu rayuan dirimu
tapi opo sing tak delok ning ngarep moto
tibo kowe bagi sayang karo wong liyo

ikhlasno aku lungo, ikhlasno aku adoh
timbang urip nelongso
lagi kangen disayang, lagi butuh disentuh
kok gawe tambal butuh

aku iki menungso, ora klambi
lek gak butuh tetep nong jero lemari
aku pengen disayang, aku pengen dicinta
aku menungso sing nduweni roso

aku iki menungso, ora klambi
lek gak butuh tetep nong jero lemari
aku pengen disayang, aku pengen dicinta
aku menungso sing nduweni roso

manis pancen omongmu, gawe awakku ora biso turu
atiku kelet koyo kepelet, manut karo opo sing mbok reko

manis gula batu tak semanis omonganmu
gawe atiku kepileng krungu rayuan dirimu
tapi opo sing tak delok ning ngarep moto
tibo kowe bagi sayang karo wong liyo

ikhlasno aku lungo, ikhlasno aku adoh
timbang urip nelongso
lagi kangen disayang, lagi butuh disentuh
kok gawe tambal butuh

aku iki menungso, ora klambi
lek gak butuh tetep nong jero lemari
aku pengen disayang, aku pengen dicinta
aku menungso sing nduweni roso

aku iki menungso, ora klambi
lek gak butuh tetep nong jero lemari
aku pengen disayang, aku pengen dicinta
aku menungso sing nduweni roso

aku iki menungso, ora klambi
lek gak butuh tetep nong jero lemari
aku pengen disayang, aku pengen dicinta
aku menungso sing nduweni roso

aku iki menungso, ora klambi
lek gak butuh tetep nong jero lemari
aku pengen disayang, aku pengen dicinta
aku menungso sing nduweni roso

Artikel menarik lainnya: