Lirik Lagu Ngene Ngono – Jogja Hip Hop Foundation

Loading...

lirik lagu jogja hip hop foundation

Lirik Lagu Ngene Ngono – Jogja Hip Hop Foundation

kudu ngene kudu ngono
digowo sante wae loh
aku ngene kowe ngono
wo.. o.. ora masalah bro

arep ngenelah arep ngonolah
bebas waelah ora masalah
jo kakean ngurusi wong liyolah
penting tandang gawe tetep obah

ono sik seneng akeh sing sengit
kowe wes mesti aku tetep commit
aku ra wedi ra bakal pamit
gotro gotro iki tetep tak anggit

mbiyen cilik di wulang ngaji
mbasan gede dadi rapper kemaki
akeh sing meri lah yo wes mesti
here I am Kill The DJ wonten mriki

kude ngene kudu ngono
digowo sante wae loh
aku ngene kowe ngono
wo.. o.. ora masalah bro

seko jaman citrae pek tekan seprene
melu penek jambe terus jogo parkiran ne
kanca kancaku do ngedan
aku sante wae

ora doyan rokok ora doyan ngombeh
ra neko neko resepe mung kulino
rasa men koyo nglakoni sambi markarya

opo anane wes (sing penting tetep ono)
nganti ngelus dadane (mergo kelangan konco)
payu rah payu ora tau nggagas
nganti seprene tetep tancap gas

teringat ku dulu mengiringi
diatas bumi semakin ganas
kilau aku silang ke atas

kudu ngene kudu ngono
digowo sante wae loh
aku ngene kowe ngono
wo.. o.. ora masalah bro

dilahirke dadi anak rocker
jare bapak hiphop musik keblinger
nanging atiku ra tau keder
iku ngerap san soyo banter

soko Jahanam nganti JHF Crew
mbiyen bujang saiki anakku telu
musik wes dadi dalan uripku
iso ku ngomong yo nganggo lagu

isuk isuk meteti manuk
disambi ngopi karo cangkruk
wayah wengi ngulik suntuk
nggawe musik nganti isuk

kudu ngene kudu ngono
digowo sante wae loh
aku ngene kowe ngono
wo.. o.. ora masalah bro

mbiyen sekolah toto ra butuh sopo sopo
ra nduwe opo opo sangune mung rogo
pancen kudu jilban sugih mowo beo
niat ingsun wani rekoso

bantaran kali (pasir)
code pinggir kali (code)
nang kono kuwi (yo’i)
crito tak wiwiti

pas jaman semono ngimpi wae wedi
ora nyongko iso tekan luar negeri
ora abang ora ireng kabeh wes tak lakoni
nobrak nabrak nganti mripatku ilang siji

musik iki sing nuntun aku tekan saiki
ra bakal mandang ganti tekane mati

kudu ngene kudu ngono
digowo sante wae loh
aku ngene kowe ngono
ora masalah bro

kudu ngene kudu ngono
digowo sante wae loh
aku ngene kowe ngono
ora masalah bro

kudu ngene kudu ngono
digowo sante wae loh
aku ngene kowe ngono
ora masalah bro

kudu ngene kudu ngono
digowo sante wae loh
aku ngene kowe ngono
ora masalah bro