Lirik Lagu Pendhoza – Seko Opo Atimu

Lirik%2BLagu%2BPendhoza%2B %2BSeko%2BOpo%2BAtimu

Pendhoza – Seko Opo Atimu
Artist/Penyanyi: Pendhoza
Judul: Seko Opo Atimu
Album: Single Lagu Baru
Tahun: 2019

Lyrics Pendhoza – Seko Opo Atimu

Lirik Seko Opo Atimu

saiki tresnaku yo mung nggo kowe
tak pasrahke kabeh sak rogone
aku ikhlas yen sliramu dadi jodoku

mung sewu siji wong koyo kowe
ra bakal tak sia-siake
mugo aku ro kowe iso tekan saklawase

saiki tresnaku yo mung nggo kowe
tak pasrahke kabeh sak rogone
aku ikhlas yen sliramu dadi jodoku

mung sewu siji wong koyo kowe
ra bakal tak sia-siake
mugo aku ro kowe iso tekan saklawase

Tags: