Lirik Lagu Percoyo Aku – Hendra Kumbara

Judul : Percoyo Aku
Penyanyi : Hendra Kumbara

Lirik lagu Percoyo Aku

semerbak wangine kembang
ora gampang ilang
koyo parfum sewunan

tresnaku ora gampang layu
koyo kembang tebu
sing kabur kanginan

hawane yen karo kowe
sitik-sitik kudu nyekel hape
pengen kabeh-kabeh tak apdetke
ben ndunyo nggatekke
kowe wes ono sing nduwe..

(Chorus)
percoyo aku..
rak ono sing liyo ning atiku
tresnoku iki mung kanggo kowe
sing ayu dewe..

cekel tanganku
rak bakal tak tinggalke ning mburi
yen aku dobolan jegurke ning blumbang..

tresnaku ora gampang layu
koyo kembang tebu
sing kabur kanginan..

aaha..
huuu uu.. huuu uuu..
(ha..aaha..aaha..aaha..aa ha..)

hawane yen karo kowe
sitik-sitik kudu nyekel hape
pengen kabeh-kabeh tak apdetke
ben ndunyo nggatekke
kowe wes ono sing nduwe.. oh..

(Chorus)
percoyo aku..
rak ono sing liyo ning atiku
tresnoku iki mung kanggo kowe
sing ayu dewe..

cekel tanganku..
rak bakal tak tinggalke ning mburi
yen aku dobolan jegurke ning blumbang..

percoyo aku..
rak ono sing liyo ning atiku
tresnoku iki mung kanggo kowe
sing ayu dewe..

cekel tanganku..
rak bakal tak tinggalke ning mburi
aku ra dobolan..
yen aku dobolan jegurke ning blumbang..

Tags: