Lirik Lagu RapX Ska – Viral

Loading...

Lirik Lagu RapX Ska - Viral

Lirik Lagu Viral – RapX Ska

Senangnya rasa hatiku
Bila ada disampingmu
Seru rasane ra iso diselaki
Tan kuoso nginggati

Ku kan bahagia selalu
Saatnya viral denganmu
Kabarkan dunia yen
Kita tlah bersatu
Trending semanding sliramu

Ji ro lu yo

Kaliput njroning dodo
Kang ngibaki kangenku
Kemesraan ati iki rindu ku padamu
Tempatku berteduh kau pujaan hatiku
Biarkan mereka tau

Liwati wektu bendino ro sliramu
Ati iki dikili soyo jeru jenengmu

Gosip pun berkata lenaku dalam cinta
Begitu viralnya disaat kau menyentuhku

Aku ra iso nggugu kemutan rupamu
Selalu ingin bertemu
Sayang dimana kamu kangen angen dirimu
Nong endi paranmu

Atiku ngeroso gur mung siji yo sliramu
Sing nglikitiki roso bungahe atiku
Ngekel ning atiku gur iso demen nyawang
Tingkah polahmu
Esemu sing nggawe ayeme urip iki

Senangnya rasa hatiku
Bila ada disampingmu
Seru rasane ra iso diselaki
Tan kuoso nginggati

Ku kan bahagia selalu
Saatnya viral denganmu
Kabarkan dunia yen
Kita tlah bersatu
Trending semanding sliramu

Cekidot

Kaliput njroning dodo
Kang ngibaki kangenku
Kemesraan ati iki rindu ku padamu
Tempatku berteduh kau pujaan hatiku
Biarkan mereka tau

Liwati wektu bendino ro sliramu
Ati iki dikili soyo jeru jenengmu
Gosip pun berkata lenaku dalam cinta
Begitu viralnya disaat kau menyentuhku

Aku ra iso nggugu kemutan rupamu
Selalu ingin bertemu
Sayang dimana kamu kangen angen dirimu
Nong endi paranmu

Atiku ngeroso gur mung siji yo sliramu
Sing nglikitiki roso bungahe atiku
Ngekel ning atiku gur iso demen nyawang
Tingkah polahmu
Esemu sing nggawe ayeme urip iki

Senangnya rasa hatiku
Bila ada disampingmu
Seru rasane ra iso diselaki
Tan kuoso nginggati

Ku kan bahagia selalu
Saatnya viral denganmu
Kabarkan dunia yen
Kita tlah bersatu
Trending semanding sliramu

Artikel menarik lainnya: