Lirik Lagu Syahiba Saufa – Layang Sworo

Lirik Lagu Layang Sworo

Layangmu lewat sms hpmu
Raiso ngobati kangenku
Sworomu lewat telepon gratisan
Raiso ngalahi yen sesandhingan

Janjimu semono tresnamu gede
Nyatane saiki kok tinggalake

Layang sworo raiso ngobati
Roso kangen marang sliramu, yayi
Layang sworo raiso ngganteni
Kulino aku nyandhing sliramu, yayi

Layang sworomu
Mung nambai kangen ning atiku

Tags: