Lirik Lagu Syahiba Saufa – Ojo Nguber Welas

Lirik Lagu Ojo Nguber Welas

Sing usah riko katek ngaleng ngaleng maning
Alasan ngalor ngidul mung di gawe gawe
Isun weruh dewek Riko suloyo
Isun weruh dewek dung riko makeh demen larene

Sing usah riko katek ngaleng ngaleng maning
Alasan ngalor ngidul mung di gawe gawe
Isun weruh dewek Riko suloyo
Isun weruh dewek dung riko makeh demen larene

Dienggo paran riko nguber demene
Mung welas isun ngelebihi welase
Dienggo paran riko nguber demene
Mung welas isun ngelebihi teko ning welase… 2x

Tags: