Lirik Lagu Tak Antemi Watu – Nella Kharisma feat RapX

Loading...

lirik lagu tak antemi watu

Lirik Lagu Nella Kharisma feat RapX – Tak entemi watu

yo ning mulane iki sebabe
metu siki teko jalarane
pamitmu mlaku karo bojomu
lha kok tibake
aku ra weruh tapi keroso
onok sing kok delikno nang mburiku
ketok kabeh polahmu
pancene awakmu njaluke diantem watu

ning alun-alun belambangan
aku weruh koe gandengan tangan
kok tego ngelarani atiku

banyu moto netes ning pipi
padahal cinta iki nganti mati
kok tegone koe ra eling janji-janji

janji-janji bakal setia sampek mati
tapi nyatane mbok gawe loro

pengen tak antem watu raimu iku
pengen tak cepit kayu anumu iku
ben ora iso ngguyu gawe nambani loro atiku

pengen tak antem watu raimu iku
pengen tak cepit kayu anumu iku
ben ora iso ngentok rapati-pati dolanan wong ayu

yo ning mulane iki sebabe, metu siji teko jalarane
pamitmu mlaku karo bojomu, lha kok tibake malah nggawe mangkel atiku
aku ra weruh tapi keroso, onok sing kok delikno nang mburiku
ketok kabeh polahmu, pancene awakmu njaluke diantem watu

ning alun-alun belambangan, aku weruh koe gandengan tangan
kok tego ngelarani atiku
banyu moto netes ning pipi, padahal cinta iki nganti mati
kok tegone koe ra eling janji-janji

janji-janji bakal setia sampek mati
tapi nyatane mbok gawe loro

pengen tak antem watu raimu iku, pengen tak cepit kayu anumu iku
ben ora iso ngguyu gawe nambani loro atiku
pengen tak antem watu raimu iku, pengen tak cepit kayu anumu iku
ben ora iso ngentok rapati-pati dolanan wong ayu

yo ning mulane iki sebabe, metu siji teko jalarane
pamitmu mlaku karo bojomu, lha kok tibake malah nggawe mangkel atiku
aku ra weruh tapi keroso, onok sing kok delikno nang mburiku, ketok kabeh polahmu

pengen tak antem watu raimu iku, pengen tak cepit kayu anumu iku
ben ora iso ngguyu gawe nambani loro atiku
pengen tak antem watu raimu iku, pengen tak cepit kayu anumu iku
ben ora iso ngentok rapati-pati dolanan wong ayu

pengen tak antem watu raimu iku, pengen tak cepit kayu anumu iku
ben ora iso ngguyu gawe nambani loro atiku
pengen tak antem watu raimu iku, pengen tak cepit kayu anumu iku
ben ora iso ngentok rapati-pati dolanan wong ayu