Lirik Lagu Tasya Rosmala – Sampek Tuwo (Ojo Nesu Nesu)

Lirik Lagu Sampek Tuwo (Ojo Nesu Nesu)

Ojo’ nesu nesu Sayangku…
Ojo’ dumeh-dumeh Cintaku…
Nggawe awak Loro.. Cepet Tuwo..
Mangkane ojo Nger-sulo..

Tak elus-elus kene Sliramu..
Sendeno turu neng pundakku
Kowe tak tresno..
Lan tak jogo…
Senengku Wes Tekan dodo..

Tresno Jalaran Soko Kulino..
Kebacut aku Wes Raiso lungo
Sansoyo Nambah Cinta Sing Tak Roso..
Ra Pingin Pedot.. Sampek Tuwo…

Ojo’ nesu nesu Sayangku…
Ojo’ dumeh-dumeh Cintaku…
Kowe tak tresno..
Lan tak jogo…
Senengku Wes Tekan Ndodo..

Mu..go Mugo Cintaku Awet Selawase
Sampek tuwo Lan Sampek
Memutih Rambute
Walaupun Kerep Nesu
Aku Tetep Padamu
Cintaku Ra Luntur
Ora Bakalan Kabur

Sampek Kegowo Ngimpi
Tekan Undangan Rabi
Kowe Tak Sayangi
lan Kowe Tak Tresnani
Udan Grimis Dino Setu Aku Tetep Optimis
Kita Jadi Satu Sampek Tuwo

Tresno Jalaran Soko Kulino..
Kebacut aku Wes Raiso lungo
Sansoyo Nambah Cinta Sing Tak Roso
Ra Pingin Pedot.. Sampek Tuwo..

Tresno Jalaran Soko Kulino..
Kebacut aku Wes Raiso lungo
Sansoyo Nambah Cinta Sing Tak Roso
Ra Pingin Pedot.. Sampek Tuwo..

Ojo’ nesu nesu Sayangku…
Ojo’ dumeh-dumeh Cintaku…
Kowe tak tresno..
Lan tak jogo…
Senengku Wes Tekan dodo..

Tags: