Lirik Lagu Telogo Biru – Didi kempot

Loading...

lirik lagu telogo biru didi kempot

Lirik Lagu Didi Kempot – Telogo Biru

tak sawang sawang nganti seprene
tresnamu ra ono malihe
rasane sayang yen ora ketemu
semenit wae aku kangen lan rindu

ademe banyu telogo biru
nentremake roso kangenku
yen aku nyawang kedepe mripatmu
sore sore rasane kepingin turu

swarane angin ngampiri udan
tengah wengi nambahi rasane sayang
nyawang esemmu ayeme atiku
ngelingake nalikane wulan madu

tak sawang sawang nganti seprene
tresnamu ra ono malihe
rasane sayang yen ora ketemu
semenit wae aku kangen lan rindu

ademe banyu telogo biru
nentremake roso kangenku
yen aku nyawang kedepe mripatmu
sore sore rasane kepingin turu

swarane angin ngampiri udan
tengah wengi nambahi rasane sayang
nyawang esemmu ayeme atiku
ngelingake nalikane wulan madu
ngelingake nalikane wulan madu