Lirik Lagu Titipane Gusti – Denny Caknan

Judul lagu : Titipane Gusti
Pennyanyi : Denny Caknan

Lirik lagu Titipane Gusti

Tenanono perasaan iki
Kanggo kowe sing lagi tak tresnani
Mbok tulung ojo ngecewakne ati ku
Sing kadung pengen mbahagiakne uripmu


Iklasno atimu pasrahne ning aku
Ra bakal tak larani tekane matiku
Ojo sok mikir aku bakal nglarani
Mergo ku yakin we TITIPANE GUSTI
Sing tak kangeni

Mestine atimu ora,
mbaleni pengalaman ku loro
Pengenku kowe iso nambani
Ngewangi lali rupane

Tekane atimu,
Tak nggo nguripi perasaan’an sing tau ilang
Jangan berpikir kamu pelampiasan
yang akan ku buang


Iklasno atimu pasrahne ning aku
Ra bakal tak larani tekane matiku
Ojo sok mikir aku bakal nglarani
Mergo ku yakin we TITIPANE GUSTI
Sing tak kangeni

Reff:Mestine atimu ora,
mbaleni pengalaman ku loro
Pengenku kowe iso nambani
Ngewangi lali rupane

Tekane atimu,
Tak nggo nguripi perasaan’an sing tau ilang
Jangan berpikir kamu pelampiasan
yang akan ku buang

Jangan berpikir kamu pelampiasan
yang akan pernah terbuang


Tags: