Lirik Lagu Via Vallen – Panyuwunku

Loading...

Lirik Lagu Via Vallen - Panyuwunku

Lirik Lagu Panyuwunku – Via Vallen

Sepuluh tahun wes kepungkur
Ati iki rasane wes ajor
Yen eleng tresnamu wes kabur
Kabur kanginan koyo manuk mabur

Opo ra kelingan kolo semono
Kowe ngucap janji setyo
Naliko dadi rojo sedino
Ora ngiro yen saiki kowe cidro

Wengi iki sineksen mbulan ndadari
Aku tansah nyenyuwun mring gusti
Mugo mugo kowe ora lali janji
Panyuwunku gek enggalo bali

Opo ra kelingan kolo semono
Kowe ngucap janji setyo
Naliko dadi rojo sedino
Ora ngiro yen saiki kowe cidro

Wengi iki sineksen mbulan ndadari
Aku tansah nyenyuwun mring gusti
Mugo mugo kowe ora lali janji
Panyuwunku gek enggalo bali
Panyuwunku gek enggalo bali